Ezért használok Qualatex léggömböket!

2020/08/30 0 Comment(s)

qualatex logo

 

 

 

 

Mert a legjobb a VILÁGON! Hogy miért merem ezt így leírni? Mert ez az ÉN tapasztalatom. Itt és most kijelentem nem kapok semmilyen összeget azért, mert ezeket leírom!

7 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a léggömbökkel, és merültem bele ebbe a világba. Kipróbáltam egy pár márkát, de ilyen jó minőségű latex léggömböt nem találtam. Nagyon sok lufi már a felfújásnál kipukkadt, mivel ennél a márkánál ilyet nem tapasztaltam maximálisan meggyőzött!

szivecskés lufikfánk alakú lufiRengeteg forma és szín közül lehet választani! Így ugyan azokat a színeket minden formában megtalálom. Így maximálisan arányosan lehet elkészíteni a figurákat, és a dekorációkat is. A Qualatex cég nem olyan rég ünnepelte a 100. születésnapját. Ami a mai világban is nagy szó. A világ legjobban ismert léggömbjei a Qualatex latex léggömbök az Egyesült Államokban és Kanadában 100% -ban természetes, biológiailag lebontható anyagból, azaz latexből készülnek A Qualatex léggömböket olyan üzemekben gyártják, amelyek megfelelnek az ISO9001 / 2000 szabványoknak.

 

 

 

Így minden egyes léggömbnek nagyon szigorú minőségi követelménynek kell megfelelni. Ez egy megbízható márka. Ami a munkám során elengedhetetlen, hiszen csak így tudok megfelelő minőségű léggömbdekorációkat és lufifigurákat készíteni.