Fólia és Bubbles léggömbök!

Írta: Zeke Erika 2020/08/20 0 Comment(s)

A léggömböket különböző méretekben, formákban és színekben készítik. Léteznek gumi (latex), és más anyagok is amikből gyártanak léggömböket. Szeretném ezeket bemutatni nektek több blog bejegyzésen keresztül. Minden lufikkal kapcsolatos információt megpróbálok tisztán érthetően átadni.

 

Fólia lufi egyedi felirattalA latex lufik mellett a fólia lufik a legismertebbek. Anyaguk fém alapú fólia így határozottan tilos a levegőben való elengedése, mert nem bomlik le. Nem egyszer használatos termékek, így héliummal és levegővel is újra tölthetőek. Itt is a léggömb legnagyobb átmérője adja a méretet. Angolszász számozás szerint inch-ben van megadva, de feltüntetjük cm-ben is.

 

 

szülinapi fólia lufiSokféle mintával és színnel találkozhatunk. A 25-40cm-es lufikat csak levegővel lehet felfújni. Héliummal fújva nem fognak lebegni a kis méretük miatt. Ezeknél a méreteknél a hélium felhajtó ereje kevesebb lenne, mint amit a léggömb anyagának súlya. A biztos lebegést a 43-46 cm léggömböknél tapasztalhatunk.

 

 

 

 

Többféle fólia lufi forma és szín létezik. Az egyszínű léggömbök nagyszerűen dekorálhatóak egyedi feliratokkal és a latex léggömbökkel nagyszerű héliumos léggömbcsokrok és levegős dekorációk is készíthetők.

 

 

 

 

Egyre népszerűbbek és ismertebbek a bubbles léggömbök.

 

egedi feliratos bubbles léggömbbubbles lufiAnyaguk celofán hatású műanyag, eézért ezt is szigorúan TILOS felengedni, mert nem bomlik le. Újra lehet fújni akárcsak a fólia léggömböket, így ezeket sem célszerű eldobni, ha leengednek. Méretük 56 és 61 cm. Színes mintákkal, különböző alkalmakra gyártanak ilyen lufikat. A bubbles lufik átlátszóak, alakjuk és formájuk egy buborékhoz hasonlít. Dekorációkban nagyon látványos, nagyon jól mutat rajta a felírat is. Nagyobb bubbles léggömbökbe tölthetünk latex lufikat, egyéb kiegészítőket, így bármilyen alkalomra jól mutat.