Ilyen volt az üzlet egy éve!

Írta: Zeke Erika 2020/09/05 0 Comment(s)

Majdnem napra pontosan egy éve kaptuk meg a kulcsokat az üzlethez.

 

bolt képMiután felmértük a munkálatokat nagyon nagy lelkesedéssel szedtük le a kirakati üvegekről a 2 cm- es kólásüveg formájú matricákat, ami beborította az egész kirakatot.

bolt képSejtettük, hogy mi vár ránk, de ugyanilyen lelkesedéssel folytattuk a többi munkát is. Nem volt egyszerű, de nagyon kitartóak voltunk és úgy gondoltam, hogy a szívünk lelkünk beletesszük akkor nem lehet probléma.

bolt kép

 

 

 

Az üzlethelyiség vendéglátó egységként üzemelt ezt alakítottuk át lufi és party kellék üzleté. Több helyen is víz kiállás volt, amiket el kellett tüntetni, és a tisztaság is hagyott némi kivetnivalót maga után. bolt képFontos volt számomra, hogy úgy alakítsuk ki a helyet, hogy a hátsó részen egy műhely rész is legyen, hiszen csak így tudom elkészíteni a megrendeléseket és a nagyobb dekorációkat. Ami nagyszerű, hogy a belmagasság nagyobb az átlagnál így fölfelé is lehet egy picit terjeszkedni. Az üzlethelység kialakításnál fontos szempont volt, hogy egy kellemes környezetben várjam a vevőimet. Megosztok most veletek egy pár képet a felújításról.

 

 

 

 

kártyapénzSok meglepetéssel találkoztunk a felújítás során! Hiszük, hogy semmi sem történik véletlenül! A felújítás során  600 Ft-ot és egy piros kilences kártya lapot találtunk! A piros kilences kártya jelentése "új szerelem", ami meg is valósul, hiszen ez a bolt egy új szerelem számomra.

 

 

 

Utána már a berendezés volt a feladat, majd az áru is a helyére került. Örülök, hogy egyre többen fedezik fel az üzletet. Sok a visszatérő vásárló és rengeteg pozitív visszajelzést kapok.

 

 

 

 

 

 

balu
átu
áru