WEBSHOP

SZOLGÁLTATÁSOK

szülinapok

LUFIS SZÜLINAPOK

ajándék töltés lufiba

AJÁNDÉK TÖLTÉS LUFIBA

lufikiszállítás

LUFIKISZÁLLÍTÁS

lufinyomtatás

LUFINYOMTATÁS

lufimatricázás

LUFIMATRICÁZÁS

LUFI KISOKOS

Avagy hasznos tudnivalók a léggöbökről, a lufikról!


 

A léggömbök különböző méretekben, formákban és színekben léteznek, nem beszélve az anyagukról, hiszen nem csak gumiból de más anyagokból is gyártanak léggömböket.

 

Léggömb méretek

A méreteket a léggömbök átmérőjéhez szokták megadni mégpedig az angolszász méretezésben az inch-ben (1 inch = 2,54 cm) De természetesen, hogy megkönnyítsük a vásárlást minden méretet cm-ben írtunk ki és mellette zárójelben megadtuk az angolszász méretet is.

 

Léggömb formák

A formákra vonatkozóan a gyártók a legkülönfélébb formákban gyártanak léggömböket. A BalloonLife webshopban megtalálod ezeket a formákat és mindenki kedve szerint válogathat a különféle lufiformákból. Léteznek azonban olcsóbb minőségben gömbnek árusított lufik is amiket ha felfújunk inkább körtére hasonlítanak.

 

Léggömb színek

Csakúgy mint a méretek és formák, a színek is sokfélék lehetnek. A legkülönfélébb és modernebb lufik mellett a mintázat is fontos. Van anyagában díszített léggömb és létezik un. printelt léggömb.

 

Léggömb anyagok

A legismertebb és legrégebbi anyag amiből luftballont gyártanak a latex illetve még szokták hívni guminak is. A latex léggömbök mellett megtalálhatók még a fólia léggömbök is és az un. "bubbles" lufik is amik inkább egy celofán anyagra hasonlítanak.

 

Printelt léggömbök

A printelt léggömbökből gyártanak nagyon sok féle mintát. Vannak pöttyös lufik, vagy csillagmintás lufik, de a legkedveltebbek a különböző alkalmakra gyárilag printelt léggömbök vagy amikor kedvenceket, filmhősöket printelnek a lufikra.

Ha egyedi mintát szeretne valaki, vagy a cég logot szeretné a léggömbökön látni és avval kedveskedni a vendégeinek, ügyfeleinek arra is van lehetőség.

Léggömb printelés árak a Szolgáltatások/Lufi nyomtatás oldalon találhatók