MAGAMRÓL

 

Hihetetlen, de egy pár évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy hányféle lufi fajta létezik. Nagyon boldog voltam, amikor Lala bohóc készített a kisfiamnak egy lufikutyát és miután kitekeredett vissza tudtam tekerni. 5 évvel ezelőtt vettem egy lufis készlet csomagot, azzal a céllal, hogy megtanuljak egy-két lufifigurát készíteni és boldoggá tegyem a kislányomat, aki akkor volt 3 éves volt.
Noncsi lufikkal

Fél év múlva egy nemzetközi tanfolyamon találtam magam, ahol 50 emberrel együtt csűrtük, csavartuk és nyikorgattuk a lufikat. Ez a hatalmas élmény rádöbbentett arra, hogy ez az én hivatásom!  Ezzel szeretnék foglakozni és megmutatni mindenkinek, hogy mennyi mindent lehet léggömbökből készíteni, hiszen ez egy CSODA!
Erika lufival

2013

Ekkor eldöntöttem, hogy mindent megtanulok, amit csak lehet ezen a területen. Így 2014 őszén nemzetközi vizsgát tehettem, ahol megszereztem az okleveles léggömbmodellező címet.
tanusitvány

Év végén a SEED alapítvány szervezésében részt vettem a Dobbantó programon, ami nagy löketett adott a vállalkozás útvesztőjében.

Dobbantó tanúsítvány

2014

2015 februárjában megszületett a BalloonLife márkanevem "Ahol a léggömbök életre kelnek" szlogennel.

BalloonLife logo

2015. novemberében szinte napra pontosan 2 évvel azután, hogy az első nemzetközi tanfolyamon vettem részt, egy másik nemzetközi tanfolyamon ültem, pontosabban álltam, mert olyan 300–an voltak Belgiumban a Qualatex Millenium Jam rendezvényen . Amit ott láttam és tapasztaltam leírhatatlan.
jam

2015

A 2016 évben megismerkedtem a tartós lufivirág készítéssel, ami új távlatokat nyitott a lufizásban és Magyarországon elsőként készítek lufiékszereket.
esküvői tartósvirág lufi ékszerek

Közben szépen lassan rabul ejtett a léggömb dekoráció világa is. Így 2016 novemberében részt vettem Szlovéniában a Slovenia Event-en, ahol sikeres nemzetközi léggömbdekoratőr vizsgát (CBA) tettem

2016

2017 januárjában elindultam a Gazdagmami, kezdő vállalkozók versenyén, ahol a második helyezést értem el.
A Kossuth rádió készített velem egy riportot, ami itt meghallgatható
Lejátszás

gazdagmami

2017

Ebben a szakmában is vannak divatok és trendek, így nagyon fontos számomra, hogy napra kész legyek, új technikákat tanuljak és fejlesszem magam. Így lehetőségeim szerint minden tanfolyamon részt veszek.
2018. októberében Barcelonában jártam, ahol szintén érdekes dolgokat tanultam és az ott rendezett versenyeken három kategóriában is helyezéseket értem el.
lufihajtogató versenykalap verseny

2018

Nagy álmom vált valóra, 2019 november 22-én megnyitottam a saját Léggömb és Party kellék boltomat Kőbányán az Újhegyi sétány 14/a sz. alatt. A boltban megtalálhatók lufik, party kellékek, ajándékok, képeslapok.
Mindenkit várok szeretettel!

2019
A gyerekek öröme mindig inspirálóan hat rám és mind az, amit elsajátítok, a tanfolyamokon hozzá segít, hogy professzionális alkotásokat teremtsek. Nagyon szerencsés és büszke vagyok, hogy nagyon sok céges és családi esemény része lehetek a léggömbalkotásaimmal és ezzel is hozzájárulhatok partnereim sikeréhez és emelhetem a rendezvényeik színvonalát.
lufi elsaesküvői flamingókméhkirálynő
A sikereimhez az is hozzájárul, hogy prémium minőségű amerikai QUALATEX léggömbökkel dolgozom, amik környezetbarát termékek. Ez a latex anyag annyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfa levele és akár a komposztba is bele lehet tenni.

qualatex lufi

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk személyesen, egy különleges eseményeden!
Addig is kövess
iconicon icon icon
 
Loading...